1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Zuurkool
  6. Kipfilet Met Balkan Wijn Zuurkool

Kipfilet Met Balkan Wijn Zuurkool

Door: smullen_met_mireille

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-05-1999

Ingrediënten


*1 grote ui
*4 kipfilets
*peper
*zout
*50 gram boter
*1 teen knoflook
*? eetlepel paprikapoeder
*2 zakjes wijnzuurkool a 500 gram
*125 milliliter zure room
*2 theelepels tijm
*2 deciliter kippenbouillon



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Wrijf de kipfilets in met peper en zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de kipfilets in ongeveer 5 minuten bruin.
Leg ze op een bord. Fruit de ui glazig en pers de knoflook erboven. Strooi het paprikapoeder erover en schep de zuurkool, de zure room en de tijm erdoor. Schenk de bouillon erover. Leg de kipfilets ertussen en stoof het geheel gaar in ongeveer 25 minuten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smullen_met_mireille
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top