1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Verse ravioli

Verse ravioli

  • Italiaans, Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-04-2010

Ingrediënten 4 personen


200 g. pastadeeg(100 bloem, 1 ei, zout olijfolie)
2 panga filets
1 limoen
2 stengel lente-ui
2 pomodori tomaten
2 bolletjes mozzarella
1 ei
peper en zout



Zoveel lekkerder en eigenlijk zo makkelijk..

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pastadeeg kneden, 10 minuten afgedekt late rusten

Bereidingswijze

1 Snij de pangafilet in kleine stukjes en marineer ze met geraspte en het sap van limoen, lente-ui en stukjes tomaat. Breng op smaak met peper en zout.
2 Draai met de pastamachine het pastadeeg van 1 naar 3, daarna naar stand 6 tot dunne vellen.
3 Smeer het pastavel dun in met geklutst ei.
4 Verdeel kleine stukjes vis over het pastavel. Snij kleine stukjes mozzarella en leg deze op de vis.
5 Draai nog een pastavel op stand 6, leg het pastavel op het met vis bekleede pastavel, druk rondom aan en steek rondjes uit.
6 Kook de ravioli in enkele minuten beetgaar in ruim kokend water met zout.
7 Laat de ravioli uitlekken in een vergiet, besprenkel met olijfolie. Verdeel over diepe borden en bestrooi met Parmesan en iets lente-ui.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pimhaaksman


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pimhaaksman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top