Roerbak chorizo met kapucijners

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-04-2010
  • Roerbak chorizo met kapucijners

    Roerbak chorizo met kapucijners

    Roerbak chorizo met kapucijners

Snel, lekker en voedzaam

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g. chorizo
2 eetl. zonnebloemolie
1 rode paprika
2 eetl. bleekselderij
1 pot kapucijners
1 blik tomatenblokjes
2 eetl. zilveruitjes
2 eetl. cornichons(augurkjes)
1 stokbrood
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Chorizo van vel ontdoen, gekookte kapucijners uitlekken.

Bereidingswijze

1 Snij de chorizo in plakjes, de paprika en bleekselderij en reepjes.
2 Verhit olie in de wok, bak hierin de chorizo krokant. Voeg de gesneden selderij en paprika toe.
3 Blus de pan af met blokjes tomaat uit blik.
4 Voeg de zilveruitjes, cornichons en kapucijners toe. Breng aan de kook.
5 Even doorkoken, in diepe schaal scheppen, brood rondom.

Laatste reacties

angelbinky avatar
angelbinky 28-08-2012

Dit was heerlijk, alleen voor mij geen chorizo, wel voor mijn man. De augurkjes en uitjes gaven net dat beetje extra`s aan dit recept.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten