Roerbak chorizo met kapucijners
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 30-04-2010
Snel, lekker en voedzaam
Ingrediënten 4 personen
200 g. chorizo2 eetl. zonnebloemolie
1 rode paprika
2 eetl. bleekselderij
1 pot kapucijners
1 blik tomatenblokjes
2 eetl. zilveruitjes
2 eetl. cornichons(augurkjes)
1 stokbrood
Voorbereiding
Chorizo van vel ontdoen, gekookte kapucijners uitlekken.
Bereidingswijze
1 Snij de chorizo in plakjes, de paprika en bleekselderij en reepjes.
2 Verhit olie in de wok, bak hierin de chorizo krokant. Voeg de gesneden selderij en paprika toe.
3 Blus de pan af met blokjes tomaat uit blik.
4 Voeg de zilveruitjes, cornichons en kapucijners toe. Breng aan de kook.
5 Even doorkoken, in diepe schaal scheppen, brood rondom.
Laatste reacties
Dit was heerlijk, alleen voor mij geen chorizo, wel voor mijn man. De augurkjes en uitjes gaven net dat beetje extra`s aan dit recept.