Apple crumble

  • Nederlands, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 26-04-2010
  • Apple crumble

    Apple crumble

    Apple crumble

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 gr bloem
150 gr havermout
150 gr suiker
150 gr zachte koude boter
6 elstars appels
3 eetlepels suiker
1 klein bakje geschaafde amandelen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ingevette ovenschaal

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op hetelucht 200c. Was je handen en kneed een kruimeldeeg van de bloem, havermout, suiker, boter en zout. Snijd de appels in stukjes en verdeel ze over de ingevette ovenschaal en strooi er de 3 eetlepels suiker over. Verdeel de kruimels over de appels, zodat de appels helemaal bedekt zijn en strooi daarna de geschaafde amandelen erover. Bak de appelcrumble in circa 30 minuten goudbruin.

Serveertip

Geef er een bolletje vanilleijs en slagroom bij.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten