1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Taart
  5. Apple crumble
  6. Apple crumble

Apple crumble

  • Nederlands, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-04-2010

Ingrediënten 4 personen


150 gr bloem
150 gr havermout
150 gr suiker
150 gr zachte koude boter
6 elstars appels
3 eetlepels suiker
1 klein bakje geschaafde amandelen


Verder heb je nodig


Ingevette ovenschaal


Apple crumble
Apple crumble
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op hetelucht 200c. Was je handen en kneed een kruimeldeeg van de bloem, havermout, suiker, boter en zout. Snijd de appels in stukjes en verdeel ze over de ingevette ovenschaal en strooi er de 3 eetlepels suiker over. Verdeel de kruimels over de appels, zodat de appels helemaal bedekt zijn en strooi daarna de geschaafde amandelen erover. Bak de appelcrumble in circa 30 minuten goudbruin.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Geef er een bolletje vanilleijs en slagroom bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top