1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Eendenham met frambozendressing

Eendenham met frambozendressing

  • Frans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-04-2010

Ingrediënten 4 personen


400 gr eendenborstfilet
400 gr frambozen
1 eetlepel suiker
1 eetlepel balsamicobalsem
200 gr rucolasla
2 eetlepels gemalen pistache
1 mango


Eendenham met frambozendressing
Eendenham met frambozendressing

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De eendenborst in dunne plakjes snijden. De frambozen met suiker laten koken, zeven en balsamicobalsem erbij doen naar eigen smaak. Het bord garneren met rucolasla, gemalen pistache en mango.

Bron

Eten vandaag



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top