1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Satesaus

Satesaus

  • Indonesisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-04-2010

Ingrediënten 2 personen


Ketjap manus
suiker
pindakaas


Verder heb je nodig


Pannetje


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat wat water koken (niet te veel) in een pannetje. Als het water kookt doe je er een paar flinke eetlepels pindakaas in. Vervolgens 2 eetlepels ketjap manus en een beetje suiker. Vervolgens heel goed blijven roeren tot de pindakaas naar eigen zeggen goed is. Niet te dik en niet te dun.

Serveertip

Lekker met bami/nasi en een spiegeleitje



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sylletje70


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sylletje70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top