Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vis keuken
  4. Makreelmousse met dille

Makreelmousse met dille

Door: JohnWest

  • Vis
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-04-2010

Ingrediënten 2 personen


1 blikje John West Makreelfilets in Groene Pepersaus (125g)
1 eetl crème fraiche
paar takjes dille
paar druppels citroensap



Tip: Dit gerecht is ook te maken met John West Makreelfilets in Water (125g), uitgelekt.Kijk voor meer heerlijke recepten met vis in blik op www.visopzijnbest.nl

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de makreel (met de groene pepersaus), crème fraiche, dille en citroensap door elkaar en maak met de staafmixer fijn. Serveer de mousse als een amuse en garneer met een beetje dille. Ook lekker op een crostini tijdens de borrel of gewoon op de boterham!

Wil je dit en meerdere John West recepten gebundeld in een kookboekje? Vraag dan hier gratis het VISopzijnBEST magazine aan!

Bron

www.visopzijnbest.nl



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top