1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Mosterd speklappen

Mosterd speklappen

Door: planco

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-04-2010

Ingrediënten 4 personen


4 speklappen,
2 knoflookteentjes,
3 eetl olijfolie,
1 eetl grove mosterd, peper & zout,
4 satéprikkers


Verder heb je nodig


BBQ sateprikkers

Mosterd speklappen
Mosterd speklappen

Makkelijk en snel gemarineerd voor op de barbecue

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Week de satéprikkers minimaal 15 minuten in koud water. Doe de olijfolie in een kom. Pers de knoflookteentjes uit boven de olijfolie. Voeg de mosterd toe en klop deze goed door de olijfolie. Breng dit mengsel op smaak met peper en zout.

Bereidingswijze

Rijg de speklappen aan de satéprikkers. Smeer de speklappen in met het mosterdmengsel. Rooster ze vervolgens in ongeveer 10 minuten gaar op de barbecue

Bron

Internet



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top