1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio

Carpaccio

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-04-2010

Ingrediënten


Carpaccio pijnboompitten
sla parmezaanse kaas


Verder heb je nodig


Pan of bakplaat.grote kom
sla bestek lepel kopje


Carpaccio
Carpaccio

Zeer lekker om iemand mee te verassen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bak in een pan heel even de pijnboompitten goud
meng sla naar smaak hoeft niet? parmezaanse kaas in stukkjes maken

Bereidingswijze

Leg de Carpaccio verdeelt op het bordt doe de gemende sla in het kopje en zet die op de kop midden op het dordt en haal het kopje weg zo dat de sla in het midden blijft staan strooi de pijnboompitten en de parmezaanse kaas over de Carpaccio

Serveertip

Als hoofdt gerecht een ossehaas met championsaus smaak altijd wel er naar haha

Bron

Ooit op mijn werk gemaakt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pas8


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pas8
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top