Duvel`s - rib voor bij bbq

  • Afrikaans,
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 19-04-2010

Gegarandeerd altijd gare spareribs!

Deel dit recept

Ingrediënten
1+1/2 kilo spareribs
1 t zout
1/4 t peper

VOOR DUVELS SAUS:
1 e Marmite (bij supermarkten te kopen)
5 e suiker
1 e bloem (maïs of tarwe)
2 e bruine azijn
3 e gepureerd verzoet gember stukjes uit een potje of geraspt verse gember
1 teentje knoflook, gepureerd
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Kook op zacht vuur spareribs goed gaar in water met zout en peper en laat afkoelen.
2. Verwijder alle botten.
3. Snijd vlees in grote gelijke vierkantjes.
4. Meng saus en kwast vlees in met saus.
5. Rooster vlees aan beiden kanten op bbq tot mooi bruin.

Bron

Zuid-Afrika

Serveertip

Serveer warm of koud met koude saus.
Ook een leuke tip is om vierkantjes bij serveren aan saté stokjes te steken. (zo 2 - 3 per stokje)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten