Gezonde kapsalon

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Gezonde kapsalon

    Gezonde kapsalon

    Gezonde kapsalon

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Kalfsfricandeau (gegaard) in dikke plakken
1 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika
Geraspte jonge kaas
IJsbergsla
Koreander
Knoflook
Olijfolie EV
Ras el hanout (Marokkaans kruidenmengsel)
Blokjes aardappel (gekookt, supermarkt)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

diep bord of schaaltje

Bereidingswijze

Snijd de paprika in dunne reepjes.
Bak een paar minuten op hoog vuur.
Snijd fricandeau in reepjes en voeg toe.
Maak op smaak met ras-el-hanout.

Kook/bak de blokjes aardappel.
Leg een gekneusde teen knoflook een uur in wat goede olijfolie.

Leg in een diep bord wat aardappel, leg daarop de fricandeau.
Strooi daarover wat kaas, laat dit smelten onder de grill.
Snijd de ijsbergsla in zeer fijne reepjes, meng met de gehakte koriander.

Strooi de sla over de kaas, besprenkel met olie.

Bron

RTL/4me

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

rioxiann avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten