Gezonde kapsalon
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Ingrediënten 4 personen
Kalfsfricandeau (gegaard) in dikke plakken1 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika
Geraspte jonge kaas
IJsbergsla
Koreander
Knoflook
Olijfolie EV
Ras el hanout (Marokkaans kruidenmengsel)
Blokjes aardappel (gekookt, supermarkt)
Benodigdheden
diep bord of schaaltje
Bereidingswijze
Snijd de paprika in dunne reepjes.
Bak een paar minuten op hoog vuur.
Snijd fricandeau in reepjes en voeg toe.
Maak op smaak met ras-el-hanout.
Kook/bak de blokjes aardappel.
Leg een gekneusde teen knoflook een uur in wat goede olijfolie.
Leg in een diep bord wat aardappel, leg daarop de fricandeau.
Strooi daarover wat kaas, laat dit smelten onder de grill.
Snijd de ijsbergsla in zeer fijne reepjes, meng met de gehakte koriander.
Strooi de sla over de kaas, besprenkel met olie.
Bron
RTL/4me