Ravioli van gerookte zalm

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-04-2010
  • Ravioli van gerookte zalm

    Ravioli van gerookte zalm

    Ravioli van gerookte zalm

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 gr. plakken gerookte zalm
• 2 eetl. crème fraîche
• ½ ui
• citroensap
• 2 eetl. fijngehakte dille
peper
• 1 klein potje zalmeitjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
uitsteekring 7 cm

Bereidingswijze

1
Leg de plakken zalm naast elkaar. Steek met een uitsteekvorm van 7 cm. 8 rondjes uit de plakken gerookte zalm.
2
Pureer met een staafmixer de zalmafsnijdsels, de overgebleven zalm en de crème fraiche tot een gladde crème.
3
Snipper de ui heel fijn en roer die met de fijngehakte dille en het citroensap door de zalmcrème.
4
Breng op smaak met wat peper. Schep op 4 uitgesneden stukjes zalm een theelepel van de zalmcrème. Doe er een plakje zalm op en druk de randjes goed aan.
5
Verdeel de zalmravioli over de bordjes en garneer met zalmeitjes en wat verse dille.

Bron

kookse.tv

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten