Zalmpakketje uit de oven of van de bbq
- 30-60 min.
Ingrediënten 4 personen
verse pasta1 citroen
1 bekertje creme fraiche light
paar zwarte olijven
peper zout
4 stukjes verse rode zalm
half Aubergine
half Courgette
Bereidingswijze
Smeer de bovenkant van de rode zalm even in met een verse basilicumpesto en wat verse peper en zout. Wikkel de zalm luchtig in aluminiumfolie. Aubergine en courgette schoonmaken en in plakken snijden en even Aubergine even bestrooien met zout voor de bitterheid en na 10 minuutjes even schoon spoelen. Citroen schoon boenen en even raspen. Halve citroen even uitpersen en de rasp mengen met creme fraiche en de sap. Zelf even bepalen of de smaak goed is en wat zout en peper erdoor mengen. Water opzetten voor pasta, zalmpakketjes in de oven en ongv 10 a 12 minuutjes in de oven op 180 graden. Ondertussen de groenten even grillen in grilpan en de pasta koken. Als de pasta klaar is beetje olijfolie er door heen en dan de citroen creme fraiche erdoor roeren. Afmaken met een paar plakjes zwarte olijven. Zalmpakketjes uit de oven, groeten even besprenkelen met olijfolie en balsamicoazijn en een beetje zout en peper.
Bron
http://www.rtl.nl/(/huistuinkeuken/wieisdechef/