1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Roerbakschotel met satésaus

Roerbakschotel met satésaus

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-03-2010

Ingrediënten 4 personen


300 g rijst

1 Chinese kool

1 ui

2 rode paprikas

3 eetlepels roerbakolie

400 g varkensreepjes

2 theelepels sambal

1 pak kant-en-klare satésaus (400 g)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. Paprikas wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken. Varkensvlees en sambal toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kool toevoegen. Geheel ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Intussen satésaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met groente-vleesmengsel. Satésaus erover schenken.


Eet smakelijk!!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bianca-smul


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bianca-smul
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top