Rode bietjessalade met geitenkaas
- Nederlands, Salade
- 20-30 min.
Ingrediënten 4 recipe.people
500 gr bieten200 gr veldsla
200 gr geitenkaas
50 gr walnoten
Dressing
4 el olijfolie
2 el citroensap
1 tl mosterd
1 tl honing
peper en zout
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 370,79 kcal |
Koolhydraten | 9,06 g |
Eiwitten | 12,30 g |
Vetten | 30,35 g |
Voorbereiding
Kook de bietjes gaar, stroop ze af en rasp ze. Was de veldsla en doe deze in een kom. Maak de dressing en als de bietjes nog een beetje lauwwarm zijn, doe je ze op de sla
Bereidingswijze
Doe de dressing erover. Snij de geitenkaas in plakjes en doe ze even onder de grill. Leg de warme geitenkaas op de salade en strooi er de walnoten over.
Serveertip
Heerlijk met stokbrood