1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: Renergiek

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-03-2010

Ingrediënten 2 personen


2 eieren groot
20 ml rode bessensap
1 eetlepel basterdsuiker


Verder heb je nodig


Mixer
beslagkom

Haagse bluf

hier puur geserveerd met kaneelstokje

hier puur geserveerd met kaneelstokje

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Gebruik alleen het eiwit van de eieren en doe die in een beslagkom of andere schaal
Voeg het bessensap en de basterdsuiker toe
klop het geheel met de Mixer tot er een stijf schuim ontstaat
het is goed om tijdens het kloppen zo nu en dan proeven of evt. meer suiker nodig is

Serveertip

Zelf ben ik gewend haagse bluf te eten met vanillevla, maar puur is ook erg lekker (opgepast met gevoelige vullingen lol)

Bron

Traditioneel recept



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Renergiek
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top