1. Home
  2. Recepten
  3. Zwaardvis

Zwaardvis

Door: barbecue

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-05-1999

Ingrediënten 4 personen


4 moten zwaardvis (ca. 2,5 cm dik)
sap van 1 citroen
1 teentje knoflook
peper, zout
3 el ketjap
1/2 dl olie
1 el niet te scherpe mosterd
olie


Verder heb je nodig


Barbecue


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De bereidingstijd is exclusief marineren!

Vis 1-2 uur marineren in een mengsel van citroensap, olie,knoflookteentjes uit de knijper, ketjap, mosterd, peper en zout.
De moten insmeren met de marinade en omkeren als de helft van de marineertijd om is.

Bereidingswijze

Vis droogdeppen en per kant 3 minuten roosteren.
Evt. daarna nog met tevoren in een pollepel verwarmde en aangestoken calvados of brandewijn flamberen.

Serveertip

Aardappelsalade of stokbrood en een frisse groene sla.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barbecue
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top