Stamppot raapsteeltjes

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-03-2010
  • Stamppot raapsteeltjes

    Stamppot raapsteeltjes

    Stamppot raapsteeltjes

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1/2 kleine ui
3 champignons
1/4 rode paprika
1 tl. bakmargarine
1 tl. gemengde kruiden diepvries
50 gr. 20+ Leidse kaas
1 pakje aardappelpuree (3 porties)
magere melk
150-200 gr. raapsteeltjes.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Het uitje snipperen, de champignons in plakjes snijden, de paprika snipperen en in de bakmargarine 3 min. bakken. De kruiden erdoor scheppen. De kaas in blokjes snijden. Puree uit een pakje afwegen en van de helft volgens de beschrijving aardappelpuree maken met voldoende magere melk. Geen vet toevoegen, maar het ui-mengsel erdoor scheppen. De raapsteeltjes wassen, 3 cm. van de stengels snijden en de rest klein snijden.
De raapsteeltes op de puree scheppen en al omscheppend doorwarmen. Tot slot de kaasblokjes erdoor scheppen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten