yufka met gehakt en spinazie

  • Turks, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-03-2010
  • yufka met gehakt en spinazie

    Yufka met gehakt en spinazie

    Yufka met gehakt en spinazie

Yufka vindt je in de Turkse supermarkt, het zijn dunne deegvellen op basis van tarwebloem, water en zout. Je kan ze in de oven of de frituur bakken.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
•Yufka vellen
•400 g gehakt
•300 g diepvries bladspinazie
•2 teentjes knoflook
•zout
peper
•eigeel
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bak het gehakt aan en prak fijn met een vork.
Voeg spinazie en look toe, bak nog even mee.
Kruid met peper en zout.

Bereidingswijze

Vul er de yufka blaren met en vouw dicht.
Bestrijk de Yufkas met eigeel.
Bak af in een voorverwarmde oven van 220°c in ca 20 minuten.

Bron

internet

Serveertip

lekker met paprika-tomatensaus

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten