Tagliatelle met zalm

  • Vis, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-03-2010
  • Tagliatelle met zalm

    Tagliatelle met zalm

    Tagliatelle met zalm

Een heerlijk, snel en gemakkelijk recept.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 gram verse tagliatelle
1 doosje champignons
200 gram gerookte zalm (snippers 250 gr) (evt. plak ham)
1 bakje Boursin cuisine
(evt. extra Crème Fraiche)
Knoflook
Olie of boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Hapjespan en kookpan voor de tagliatelle

Voorbereiding

Snijdt de champignons in stukjes.
Snijdt de zalm in stukjes (wanneer nodig)

Bereidingswijze

Kook het water voor de Tagliatelle en kook dit volgens de verpakking. Bak champignons en de helft van de zalm (eventueel alleen ham). Daar de Boursin doorheen mengen. Daarna de 2de helft van de zalm erdoor mengen. Eventueel de gekookte Tagliatelle erdoor mengen

Bron

Marlène

Serveertip

Tagliattelle kan ook apart geserveerd worden.
Maak een lekkere veldsalade met tomaten erbij.

Laatste reacties

Cilliekookt avatar
Cilliekookt 14-02-2014

Het gerecht smaakt goed, ik heb het gemaakt zoals het beschreven staat.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten