1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vis keuken
  5. Zalm
  6. Tagliatelle met zalm

Tagliatelle met zalm

Door: smartymo

  • Vis, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-03-2010

Ingrediënten 2 personen


250 gram verse tagliatelle
1 doosje champignons
200 gram gerookte zalm (snippers 250 gr) (evt. plak ham)
1 bakje Boursin cuisine
(evt. extra Crème Fraiche)
Knoflook
Olie of boter


Verder heb je nodig


Hapjespan en kookpan voor de tagliatelle

Pasta met zalm

Pasta met Zalm

Pasta met Zalm

Een heerlijk, snel en gemakkelijk recept.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijdt de champignons in stukjes.
Snijdt de zalm in stukjes (wanneer nodig)

Bereidingswijze

Kook het water voor de Tagliatelle en kook dit volgens de verpakking. Bak champignons en de helft van de zalm (eventueel alleen ham). Daar de Boursin doorheen mengen. Daarna de 2de helft van de zalm erdoor mengen. Eventueel de gekookte Tagliatelle erdoor mengen

Serveertip

Tagliattelle kan ook apart geserveerd worden.
Maak een lekkere veldsalade met tomaten erbij.

Bron

Marlène



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smartymo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top