Kip met krieltjes in mosterd-notensaus

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-03-2010

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 rode paprika
1 struik paksoi
400 g kipfilet
3 eetl. zonnebloemolie of olijfolie
450 g voorgekookte krieltjes
1/2 eetl. kerriepoeder
1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries)
of 1 theel. gedroogd
peper en zout
2 dl kookroom
1 eetl. (grove) mosterd
1 eetl. citroensap
100 g ongezouten cashewnoten
2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de paprika zonder zaadjes in blokjes en de paksoi in smalle reepjes. Snijd de kipfilet in blokjes.

Roerbak de kipfilet 5 minuten in 1 eetlepel olie. Schep de blokjes uit de pan en zet ze apart. Voeg de rest van de olie toe en bak hierin de krieltjes, paprika en paksoi 5 minuten. Schep de kipblokjes, kerriepoeder, tijm en peper en zout erdoor. Bak nog 3 minuten. Meng kookroom, mosterd en citroensap erdoor en stoof zachtjes 3 minuten. Rooster de noten in een droge hete koekenpan en strooi ze met de peterselie over het gerecht.



Eet smakelijk!!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten