Belgische wafels

  • Belgisch, Tussendoortje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 11-03-2010
  • Belgische wafels

    Belgische wafels

    Belgische wafels

  • Belgische wafels

    Belgische wafels

    Belgische wafels

De lekkerste wafels, een authentiek recept uit de Voerstreek.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 kg bloem, 14 à 16 eieren, 800 gr à 1 kg suiker, 6 pakjes vanillesuiker, 500 gr margarine, 250 gr. roomboter, 4 theelepels bakpoeder.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wafelijzer

Voorbereiding

Wafelijzer verwarmen

Bereidingswijze

Boter, suiker en vanillesuiker smelten, eieren kloppen, erbij doen, gezeefde bloem en bakpoeder als laatste toevoegen.

Bron

Recept van Annie

Serveertip

Serveer met poedersuiker of met aardbeien en slagroom.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten