Rauwe ham met appel en geitenkaas

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-03-2010
  • Rauwe ham met appel en geitenkaas

    Rauwe ham met appel en geitenkaas

    Rauwe ham met appel en geitenkaas

lekker fris voorgerecht voor de lente

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
12 plakken rauwe ham
1 grote of 2 kleine appels, in miniblokjes
150 g zachte geitenkaas, verkruimeld
1 theel. gehakte tijm (vers of diepvries)
of mespunt gedroogde tijm
versgemalen peper
1 1/2 eetl. honing
1 eetl. walnoten, gehakt
tuinkers of veldsla als garnering
sprieten bieslook
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Leg de plakken rauwe ham naast elkaar op een plank. Meng de appelblokjes met geitenkaas, tijm, peper, honing en walnoten

Bereidingswijze

Verdeel de vulling over de hamplakken en vorm er rolletjes van. Leg tuinkers of veldsla op 4 borden en leg de rolletjes erop. Garneer met sprieten bieslook.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

ing988 avatar
ing988 15-03-2013

Dit was lekker :)

stiny26 avatar
stiny26 22-11-2010

Lijkt me erg lekker, bedankt neem het mee. Groetjes Micky

spaans42 avatar
spaans42 15-11-2010

lijkt me erg lekker ga ik in het weekend doen bedankt

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten