1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Taart
  5. Witte chocoladevlokken taart

Witte chocoladevlokken taart

  • , Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-03-2010

Ingrediënten 14 personen


160 g Philadelphia Natuur of Philadelphia Natuur Light
200 g Bastognekoeken
75 g roomboter
200 g Griekse yoghurt (stevig en dik van structuur, 0% vet)
75 g witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
100 g witte chocoladevlokken
3 zakjes klopfix(à 8 gr)
3 dl slagroom
75 g witte of donkere chocoladevlokken, topping



Witte chocoladevlokken taart
Witte chocoladevlokken taart
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Vet de springvorm in met bakspray of een beetje boter. Verkruimel de koekjes met de boter in een keukenmachine. Verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.
2. Klop de Philadelphia Natuur, yoghurt, basterdsuiker en vanillesuiker tot een smeuïge massa. Maak de garde of kloppers goed schoon. Strooi de klopfix al kloppend door de slagroom en klop de slagroom goed stijf.
3. Spatel de slagroom door het Philadelphia-mengsel. Vervolgens de witte chocoladevlokken en verdeel de vulling gelijkmatig over de bodem. Laat de taart minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
4. Versier de taart vlak voor het serveren: bestrooi de taart met donkere of witte chocoladevlokken

Serveertip

Tijd om af te koelen:2 uur (uren)

Bron

Philadelphia



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top