Bietensalade met Walnoten

  • Frans, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 25-02-2010
  • Bietensalade met Walnoten

    Bietensalade met Walnoten

    Bietensalade met Walnoten

Salade van rode bieten (gekookt) met verse walnoten en andere ingrediënten.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
•400 gr rode bieten, gekookt, geschild en in plakken gesneden
•80 gr ui, gepeld in dunne plakken
•1 dl wijnazijn of sherry edik
•1 dl walnootolie
•zout + verse peper
•60 gr walnoten gepeld en gehalveerd
•3 eetlepels gehakte peterselie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koksmes, Garneervorm

Bereidingswijze

biet en ui mengen met azijn en olie, zout + peper; bestrooien met walnoot en peterselie

Bron

Elzas

Serveertip

Garneer het megnsel op het bord m.b.v. een garneerring. Bestrooi vervolgens met gehakte peterselie en leg enkele halve walnoten op het taartje dat zo is ontstaan.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten