1. Home
  2. Recepten
  3. Pesto
  4. Pesto eitje met kaas

Pesto eitje met kaas

  •  , Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-02-2010

Ingrediënten 2 personen


2 eieren
2 volle eetlepels pesto
± 60 gr oude Goudse kaas


Verder heb je nodig


Lieve kleine pannetjes of kleine ovenschaaltjes


Pesto eitje met kaas
Pesto eitje met kaas

Een snel te bereiden hartig hapje en eindeloos te combineren met verschillende soorten kaas, verschillende pestos of probeer ook eens een chutney.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven op 180 graden

Bereidingswijze

Bedek de bodem van de pannetjes met de pesto en strooi er de helft van de kaas over. Breek het ei erboven en bedek het met de resterende kaas. Zet de pannetjes 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en goudbruin kleurt.

Serveertip

Geef er een lekker broodje bij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van professoroud


Reacties (8)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van professoroud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top