Portabella met rivierkreeftjes

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-02-2010
  • Portabella met rivierkreeftjes

    Portabella met rivierkreeftjes

    Portabella met rivierkreeftjes

Gevulde portobellas vind je vaak afgewerkt met kaas terug. Deze portobella is weer eens wat anders. De dille in het recept maakt de smaak specifiek.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 portobella`s
1 el olijfolie
20 gr. bloem
20 gr. boter
1 el madeira
100 cc visbouillon (van tablet)
100-125 gr. rivierkreeftjes
Dille
½ el paneermeel en paar stukjes boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De portobella`s dun insmeren met olie en aan beide kanten 3-4 minuten onder een hete grill laten kleuren. Af laten koelen
De rivierkreeftjes overlangs doormidden snijden. Met bloem, boter en visbouillon een roux maken en de madeira en dille toevoegen. Als laatste de rivierkreeftjes erdoor mengen. De portobella`s vullen met het vismengsel. Een beetje paneermeel erover strooien, klein stukje boter erop leggen en onder de grill lichtbruin laten kleuren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten