Cocktail van laagjes makreel-salade en radicchio,

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-02-2010
  • Cocktail van laagjes makreel-salade en radicchio,

    Cocktail van laagjes makreel-salade en radicchio,

    Cocktail van laagjes makreel-salade en radicchio,

deze salade kunt u ook als amuse of tussen¬gerechtje maken. Schep de salade dan bijvoorbeeld op por¬seleinen soeplepels.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 gerookte makrelen
4 lente-uitjes, fijngesneden
3 el zure room
rasp en sap van 2 limoenen
een snufje cayen¬nepeper peper en zout uit de molen
½ krop radicchio, in dunne reepjes
1 limoen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Pluk de vis los en verwijder alle graatjes. Vermeng de makreel met de lente-ui, de zure room en limoensap en –rasp. Breng op smaak met cayennepeper en zout.

Bereidingswijze

Maak in een glas laagjes van de radicchio en de vissala¬de. Schil de limoenschil af zon¬der wit en snijd de schil in zeer dunne reepjes. Garneer hiermee de cocktail en maal er nog wat peper boven

Bron

margriet

Serveertip

Lekker met toast

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten