Artisjok Amuse

  • Frans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-02-2010
  • Artisjok Amuse

    Artisjok Amuse

    Artisjok Amuse

Je kunt amuses uitstekend bij een welkomstcocktail serveren.

Voor meerdere personen verdubbel de aantallen

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1/2 potje gemarineerde artisjokhartjes
1/2 zakje verse basilicum
snufje zout
versgemalen zwarte peper
1 plak parmaham
4 mooie amuselepels
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Amuse lepel keukenmachine

Voorbereiding

Pureer de artisjokharten met 8 blaadjes basilicum met een keukenmachine of staafmixer. Voeg eventueel wat van de artisjokolie toe om de mousse smeuïger te maken. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Bereidingswijze

Snij 4 dunne repen van de parmaham en leg de reepjes in de breedte over de lepels. Schep een beetje mousse op de ham en vouw de ham er overheen, zodat het een mooi pakketje wordt

Bron

internet

Serveertip

Garneer met een klein blaadje basilicum.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten