Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

  • > 120 min.
  • Geplaatst op 12-02-2010
  • Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

  • Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

  • Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

  • Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

  • Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

  • Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

  • Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

  • Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

  • Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

    Indoneschise Slow Cooker Boter-kip.

Heerlijk langzaam gerecht.

Een snuifje meer hier, een vleugje meer daar ...
Geef je eigen draai aan het recept
De ingrediënten zijn in een goede toko te koop.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 eetlepels boter
2 eetlepels plantaardige olie
4 grote zonder huid, zonder been kip dijen, gesneden in hapklare stukjes
1 ui, in blokjes gesneden
3 teentjes knoflook, gehakt
2 theelepels kerriepoeder
1 eetlepel curry pasta
2 theelepels tandoori masala
1 tl garam masala
1 blik tomatenpuree
15 groene kardemom peulen
1 blik kokosmelk
1 kop yoghurt
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Smelt de boter en plantaardige olie in een grote koekenpan op matig vuur.
Bak de kip, ui en knoflook , tot de ui zacht is ,ongeveer 10 minuten.
Roer de kerriepoeder, curry pasta, tandoori masala, garam masala, en
tomatenpuree tot er geen klontjes van tomatenpuree blijven.
Doe dit in de slow cooker en roer de kardemom peulen, kokosmelk, en yoghurt
erbij. Breng op smaak met zout.
Kijk op Hoog 4 tot 6 uur, of op lage 6 tot 8 uur tot de kip gaar is en de
saus is gereduceerd tot de gewenste consistentie.

Bron

Eigen draai,

Serveertip

Verwijder en gooi de kardemom peulen weg voor het opdienen.

Tip
Neem een naald en visdraad, en prik de naald door de top van de kardemom
peulen
Rijg ze aan een visdraad.
Het maakt het gewoon makkelijk te verwijderen .

Serveer met Basmati rijst en warm naan brood

Laatste reacties

jacgueline avatar
jacgueline 14-02-2010

Dit ga ik zeker maken leuk dat je ook foto`s van de kruiden erbij hebt gezet groetjes Jacqueline

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten