Bastogne kersen toetje

  • Nederlands,
  • 0-10 min.
  • Bastogne kersen toetje

    Bastogne kersen toetje

    Bastogne kersen toetje

  • Bastogne kersen toetje

    Bastogne kersen toetje

    Bastogne kersen toetje

Super makkelijk om te maken en o zo lekker! Laat je gasten raden welk bekend koekje er in zit.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 1 bekertje slagroom
- suiker
- 250 gram kwark
- kersen op sap (1 pot)
- 1 pak Bastognekoeken
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 737,55 kcal
Koolhydraten 79,45 g
Eiwitten 10,08 g
Vetten 41,51 g

Bereidingswijze

Voeg een handje suiker aan de slagroom toe en klop de slagroom stijf. Meng de kwark er doorheen. Meng de kersen door het mengsel en voeg ook een scheutje sap toe.
Verkruimel de Bastognekoeken door ze in een theedoek te wikkelen en vervolgens plat te slaan. Ook goed tegen opgekropte agressie.
Roer de koekkruimels door het slagroommengsel.

Bron

Via via via

Serveertip

Na een dagje in de koelkast nog lekkerder! Voeg dan nog een paar verse stukjes Bastogne toe, zodat je ook nog een bite hebt.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

fleurjosephine avatar
fleurjosephine

Doorsturen

Home Recepten