Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Bastogne kersen toetje

Bastogne kersen toetje

Door: fleurjosephine

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-02-2010

Ingrediënten 4 personen


- 1 bekertje slagroom
- suiker
- 250 gram kwark
- kersen op sap (1 pot)
- 1 pak Bastognekoeken



Super makkelijk om te maken en o zo lekker! Laat je gasten raden welk bekend koekje er in zit.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voeg een handje suiker aan de slagroom toe en klop de slagroom stijf. Meng de kwark er doorheen. Meng de kersen door het mengsel en voeg ook een scheutje sap toe.
Verkruimel de Bastognekoeken door ze in een theedoek te wikkelen en vervolgens plat te slaan. Ook goed tegen opgekropte agressie.
Roer de koekkruimels door het slagroommengsel.

Serveertip

Na een dagje in de koelkast nog lekkerder! Voeg dan nog een paar verse stukjes Bastogne toe, zodat je ook nog een bite hebt.

Bron

Via via via



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fleurjosephine
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top