pekingeend wrap

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-02-2010

Deel dit recept

Ingrediënten
eendenborstfilet of hele pekingeend,5 kruidenpoeder zout en honing,wrap.komkommer en lenteui en abrikozen of pruimenjam
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven of koekepan

Voorbereiding

kruid de eend met zout en 5kruidenpoeder en daarna met vloeibare honing.snijd de komkommer en lenteui in jullienne reepjes

Bereidingswijze

de eend kruiden met zout en 5 kruidenpoeder en daarna met vloeibare honing een laagje bedekken.
bij eendenborst filet de oven op 160 graden zetten en de eend ongeveer in 40 minuten bruin laten worden ,bij een hele eend ongeveer 75 minuten en het eerste half uur er eerst aluminiumfolie op leggen.
als de een gaar is in dunne reepjes snijden.
de komkommer en de lente ui of prei in jullienne reepjes snijden en de wrap even verwarmen in oven of magnetron of koekepan.
de wrap insmeren met jam daarna komkommer en lenteui erop en bedekken met eend daarna oprollen.

Serveertip

lekker als hoofdgerecht maar ook heerlijk als je de wrap in kleine stukken snijd en er een prikkertje in doet en dan bij de borrel

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten