Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. pekingeend wrap

pekingeend wrap

Door: hessie29

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-02-2010

Ingrediënten


Eendenborstfilet of hele pekingeend,5 kruidenpoeder zout en honing,wrap.komkommer en lenteui en abrikozen of pruimenjam


Verder heb je nodig


Oven of koekepan


Ontdek meer:

Voorbereiding

Kruid de eend met zout en 5kruidenpoeder en daarna met vloeibare honing.snijd de komkommer en lenteui in jullienne reepjes

Bereidingswijze

De eend kruiden met zout en 5 kruidenpoeder en daarna met vloeibare honing een laagje bedekken.
bij eendenborst filet de oven op 160 graden zetten en de eend ongeveer in 40 minuten bruin laten worden ,bij een hele eend ongeveer 75 minuten en het eerste half uur er eerst aluminiumfolie op leggen.
als de een gaar is in dunne reepjes snijden.
de komkommer en de lente ui of prei in jullienne reepjes snijden en de wrap even verwarmen in oven of magnetron of koekepan.
de wrap insmeren met jam daarna komkommer en lenteui erop en bedekken met eend daarna oprollen.

Serveertip

Lekker als hoofdgerecht maar ook heerlijk als je de wrap in kleine stukken snijd en er een prikkertje in doet en dan bij de borrel



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hessie29
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top