Kalkoen met Rivierkreeftjes

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 06-02-2010
  • Kalkoen met Rivierkreeftjes

    Kalkoen met Rivierkreeftjes

    Kalkoen met Rivierkreeftjes

  • Kalkoen met Rivierkreeftjes

    Kalkoen met Rivierkreeftjes

    Kalkoen met Rivierkreeftjes

Kalkoen met Rivierkreeftjes: Een lekkere en makkelijk te maken stoofschotel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg kalkoenborst
250 gr rivierkreeftjes
1 blik (400 gr) champignons
1 dl pineau de charentes
1 dl witte wijn
2 dl crème fraiche
solo
maïzena expres
peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de kalkoenborst in stukken.
Bak aan in wat solo.
Voeg de rivierkreeftjes en de champignons toe en laat nog wat stoven.
Kruiden met wat peper.
Overgieten met de pineau de charentes, de witte wijn en de crème fraiche.
Dek de pan af en laat op een laag vuur 30 to 40 minuten sudderen.
Binden met maïzena expres

Serveertip

Lekker met capelini

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten