1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Omelette Siberiènne

Omelette Siberiènne

  • , Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-02-2010

Ingrediënten 4 personen


Cake 1 kleine
2-3 Eieren
Suiker
Grand Marnier
Rum
Roomijs stam van 500 cc



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de voor op 200 °C

Bereidingswijze

Omkleed het ijs met plakken cake. Besprenkel de ijs - cake met een mengsel van Grand Marnier en rum. Klop het eiwit van de eieren stijf en smeer / spuit het over de ijs - cake. Bak de ijs - cake in een oven in ± 8 minuten af zodat het eiwit een bruine kleur krijgt. Eventueel vooraf bovenop bestrooien met suiker.

Bron

Leucojum Vernum



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van matt_botden


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van matt_botden
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top