Amuse, gerookte wilde zalmrolletje met palingmousse

  • Nederlands,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-02-2010
  • Amuse, gerookte wilde zalmrolletje met palingmousse

    Amuse, gerookte wilde zalmrolletje met palingmousse

    Amuse, gerookte wilde zalmrolletje met palingmousse

Amuse,lekker met limoenchips

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pakje gerookte wilde zalm
150gr.gerookte palingfilet
40gr.boter
peper uit de molen
sap van een 1/4 limoen
rasp van 1/4 limoen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
plasticfolie,keukenmachine,bamboeprikkers,scherp mes

Voorbereiding

Alle ingrediënten klaarzetten en de keukenmachine
zalmfilet op folie klaarleggen op een koele plek

Bereidingswijze

Pureer de paling,boter,peper,limoensap en rasp in de machine
niet te lang,het geheel moet wat grof blijven
(bezit je die niet dan gewoon goed prakken)
maak een rolletje van de mousse
leg dit horizontaal op de zalm
maak er een mooie rol van
wikkel in de folie en leg 15 minuutjes in de koelkast

Serveertip

verwijder de folie
snijd het rolletje in 8 dunne plakjes met een scherp mes
schuif elk plakje in de lengte aan een prikker
geef ieder 2 stuks

Laatste reacties

deonart avatar
deonart 03-09-2010

Lijk me heerlijk. Kan nog net even voor herfst. Bedankt voor jou bijdragen. [br] Groetjes Deon

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten