De ingredienten voor de pasta met tonijn en boursin cuisine

300 gram Pasta.
2 Blikjes tonijn
1 Ui
200 Gram champignons
150 Gram magere spekblokjes
1 Bekertje Boursin Cuisine (Knoflook & Fijne kruiden light)
1 Eetlepel olijfolie
1 Eetlepel fijn gehakte peterselie
Snufje peper/zout
Braadpan, kookpan, spatel, lepel
Lekkere romige pasta met een boursin sausje met tonijn, spekjes, ui, champignons en peterselie.
Lekker snel en gemakkelijk!
Mijn derde zelfbedachte recept. Ontstaan uit enkele jaren hobby koken en varieren met andermans recepten.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
Ui in halve ringen snijden.
Tonijn uit laten lekken.
1. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing.
2. Verhit de olie in een braadpan en bak de spekjes hier in op matig vuur.
3. Voeg de gesneden champignons toe en bak deze kort mee. (2 Min)
4. Voeg de ui toe en bak deze ook nog even mee. (3 Min)
5. Voeg de uitgelekte tonijn toe en roer het door. (2 Min)
6. Roer nu de Boursin cuisine samen met de fijn gehakte peterselie door het gerecht en warm het door.
7. breng het geheel op smaak met peper en zout.
8. Meng de pasta met de saus en serveer het.
9. Naar wens met kaas bestrooien.
Serveren met een frisse tomaten of komkommersalade.
mobiel_1353792648 04-03-2015
met enthousiasme je recept gemaakt en ging er vanuit dat het lekker was, de tonijn overheerste nogal, mijn kinderen van 2,4,9 lusten allemaal vis maar dit gerecht vonden ze echt niet lekker. Mischien de tonijn vervangen door zalm of kip?
hermien_kg 03-02-2010
Hoi, Vanavond heb ik deze pastaschotel gemaakt, weliswaar met een kleine wijziging. Niet omdat ik jouw recept niet lekker vond, maar omdat ik tot de ontdekking kwam dat ik geen tonijn had. Ik heb toen rode zalm gebruikt. Was ook hartstikke lekker. De volgende keer zorg ik dat ik tonijn heb. Bedankt voor het recept. Groetjes, Hermien