1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Pasta met tonijn en boursin cuisine

Pasta met tonijn en boursin cuisine

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-02-2010

Ingrediënten 4 personen


300 gram Pasta.
2 Blikjes tonijn
1 Ui
200 Gram champignons
150 Gram magere spekblokjes
1 Bekertje Boursin Cuisine (Knoflook & Fijne kruiden light)
1 Eetlepel olijfolie
1 Eetlepel fijn gehakte peterselie
Snufje peper/zout


Verder heb je nodig


Braadpan, kookpan, spatel, lepel


Ingredienten

De ingredienten voor de pasta met tonijn en boursin cuisine

De ingredienten voor de pasta met tonijn en boursin cuisine
Pasta en saus

De pasta en de saus voor ik ze bij elkaar heb gedaan.

De pasta en de saus voor ik ze bij elkaar heb gedaan.
Het gerecht

Als je de ingrediŽnten en instructies goed gevolgd hebt is dit ongeveer het eindresultaat.

Als je de ingrediŽnten en instructies goed gevolgd hebt is dit ongeveer het eindresultaat.
Het bord

Opgediend ziet het er ongeveer zo uit.

Opgediend ziet het er ongeveer zo uit.
Resultaat

Het heeft gesmaakt! Dus alles is op.

Het heeft gesmaakt! Dus alles is op.

Lekkere romige pasta met een boursin sausje met tonijn, spekjes, ui, champignons en peterselie.

Lekker snel en gemakkelijk!

Mijn derde zelfbedachte recept. Ontstaan uit enkele jaren hobby koken en varieren met andermans recepten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
Ui in halve ringen snijden.
Tonijn uit laten lekken.

Bereidingswijze

1. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing.

2. Verhit de olie in een braadpan en bak de spekjes hier in op matig vuur.

3. Voeg de gesneden champignons toe en bak deze kort mee. (2 Min)

4. Voeg de ui toe en bak deze ook nog even mee. (3 Min)

5. Voeg de uitgelekte tonijn toe en roer het door. (2 Min)

6. Roer nu de Boursin cuisine samen met de fijn gehakte peterselie door het gerecht en warm het door.

7. breng het geheel op smaak met peper en zout.

8. Meng de pasta met de saus en serveer het.

9. Naar wens met kaas bestrooien.

Serveertip

Serveren met een frisse tomaten of komkommersalade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vitaminerik


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vitaminerik
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top