Hilly'S Duitse Aardappelsalade

  • Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-05-1999

Authentieke aardappelsalade om je vingers bij op te eten.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
- 1 1/2 kilo stevige aardappelen
- 1 zoetzure appel
- 5 augurkjes
- 3 el zilveruitjes
- 3 el mayonaise
- 1 potje zure room
- 2 tl. scherpe mosterd
- 1/2 tl suiker
- scheut azijn
- peper en zout
- scheutje worcestershiresauce
- 2 t. knoflook
- 1 tl kerrie madras
- verse bieslook en peterselie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de aardappelen in de schil, pel ze warm en snijd in plakjes.

Bereidingswijze

Snipper het uitje, de zilveruitjes en augurken fijn. Meng mayo, creme fraiche en alle andere ingredienten door elkaar. Schep ales door de nog warme aardappelen en laat dit afkoelen. Maak deze salade een dag van te voren zodat alles goed kan intrekken.

Laatste reacties

foert avatar
foert 18-07-2008

mmmmmmmhhhhhhhhhhhhh zou ik zo zeggen. ga ik zeker en vast maken een van de dagen.

debbievs avatar
debbievs 15-05-2002

Hij is heerlijk. Echt voortreffelijk. Niet zo zwaar eten als de meeste arrdappelsalades.

marieke_we avatar
marieke_we 20-06-2000

Lekker fris Ik zou wel oppassen met de knoflook want ik had drie verse teentjes toegevoegd en dat was echt te veel twee zoals beschreven is precies goed.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten