Eieren gevuld met rode pesto en garnalen

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-01-2010
  • Eieren gevuld met rode pesto en garnalen

    Eieren gevuld met rode pesto en garnalen

    Eieren gevuld met rode pesto en garnalen

Deel dit recept

Ingrediënten
6 eieren (middel groot)
1/2 bakje rode pesto (à 100 g AH Huistraiteur)
2 eetlepels yoghurtmayonaise
zout
(versgemalen) zwarte peper
30 g (Hollandse)garnalen (bakje à 100 g)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
spuitzak (met kartelmond met grote opening)

Voorbereiding

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken onder koud water, iets laten afkoelen en pellen. Eieren overlangs halveren. Eierdooiers eruit scheppen, in kom doen en fijnprakken. Pesto en yoghurtmayonaise erdoor roeren en blijven roeren tot egaal, stevig mengsel ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.

Bereidingswijze

Eiwithelften volspuiten met flinke toef van pestovulling. Garnalen erover verdelen. Gevulde eieren op schaal zetten.

Bron

Allerhande 2000

Laatste reacties

sonsi avatar
sonsi 29-12-2010

wij maken deze gevulde eieren al jaren met kerst en verjaardagen. Maak ze ook wel eens met tomatentapenade. Ze zijn elke keer weer een succes en zo op.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten