Paprka`s gevuld

  • Fusion, Ovenschotel
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-01-2010
  • Paprka`s gevuld

    Paprka`s gevuld

    Paprka`s gevuld

  • Paprka`s gevuld

    Paprka`s gevuld

    Paprka`s gevuld

Groentegerecht met vlees

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
3 paprika`s,
2 sjalotjes,
150 gram ontbijtspek,
300 gram andijvie,
1 ei,
zout, peper,
50 gram geraspte kaas, pijnboompitten,















Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan
ovenschotel

Voorbereiding

Blancheer paprika`s. Bak in hete olie, fijn gesnipperde sjalotjes. Voeg ontbijtspek toe en bak dit krokant. Voeg fijngesneden andijvie toe. Roerbak dit mee tot het geslonken is. Klop 1 ei los met zout en peper en roer dit door de andijvie samen met geraspte kaas. Snij de paprika`s door de helft en leg ze in een ovenschaal. Vul de paprika helften met het andijviemengsel. Strooi er nog wat geraspte kaas en pijnboompitten over en zet dan de ovenschaal in de

Bereidingswijze

Voorverwarmde oven op 160 graden en bak het in 15 tot 20 minuten klaar.

Bron

gezondheid

Serveertip

Eet eens couscous erbij

Laatste reacties

trien_k avatar
trien_k 03-02-2010

hallo ik heb je paprika mee ge nomen groetjes trien

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten