Clubsandwiches 6 variatie

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-01-2010
  • Clubsandwiches  6  variatie

    Clubsandwiches 6 variatie

    Clubsandwiches 6 variatie

  • Clubsandwiches  6  variatie

    Clubsandwiches 6 variatie

    Clubsandwiches 6 variatie

6 variatie voor een gezonde snelle hap

Deel dit recept

Ingrediënten
Gerookte zalm sandwich
boter
bieslook in kleine stukjes geknipt
plakjes gerookte zalm
mascarpone kaas
dille
(volkoren)brood

Vermeng boter met bieslook. Roer de mascarpone los en meng de dille erdoor. Rooster het brood.
Besmeer het brood met de bieslookboter. Leg daarop wat gerookte zalm daarop een laagje mascarpone-dille mengsel, nog een plakje zalm en daarom nog een snee brood.



Zalm sandwiches
1 blikje zalm, uitgelekt en schoongemaakt.
4 el mayonaise
zout en peper
dille
sla
brood naar keuze
boter


Vermeng de zalm met mayonaise, zout en peper.
Roosterhet brood. Leg er wat sla op daarop het zalmmengsel en wat dille. Bedekken met brood.

Je kan de zalm vervangen door tonijn of garnalen. Je kan naar smaak wat komkommer of radijs toevoegen.


Kip kerrie sandwich
6 plakken kipfilets
50 g gehakte walnoten
4 stelen selderij
zout
3 el mayonaise
kerriepoeder
boter
16 sneetjes brood naar keuze

Snij de kipfilets in kneine blokjes. Was de selderijstelen en snijd ze in stukjes. Vermeng kip, selderij en walnoten.

Vermeng 3 el mayonaise met kerriepoeder. Roer het door het kipmengsel. Rooster het brood. Bedek de helft van het brood met het kipmengsel. Leg de rest van het brood erop snijd ze diagonaal door midden.




Komkommer sandwich

1 komkommer
2 tomaten
4 el roomkaas
zout
1 el azijn
dragon
kervel
waterkers (naar keuze)
volkorenbrood 12 sneden

Maak de komkommer schoon en snijd hem in dunne plakjes. Besprenkelen met azijn en 1 uur laten rusten. Uit laten lekken. Snij de tomaat in dunne plakken. Vermeng roomkaas met dragon en kervel.
Roosterde broodjes
Besmeer de boterhammen met het roomkaasmengsel. Verdeel op de helft van het brood de komkommer, tomaat. Afdekken met de rest van het brood. De korsten eraf snijden en diagonaal snijden. Evt. garneren met waterkers.





Peer walnoot sandwiches

1 bakje roomkaas
blauwschimmelkaas, verkruimeld
100 g gehakte walnoten
1 blik peren op sap (uitgelekt) of
verse peer naar keuze
plakken ham
brood.


Vermeng de roomkaas met de blauwschimmelkaas en walnoten. Rooster de broodjes en
besmeer de helft van het brood met het mengsel. Leeg daarop een plak ham en schijven peer. Dek het af met de andere helft van het brood.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Broodrooster
huishoudfolie

Bron

Eten & drinken

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

zoetmusje avatar
zoetmusje 24-02-2013

lekker,met peer.

tisjken1 avatar
tisjken1 28-01-2010

HELOO?WEER EEN IETS ANDERS,NEEM IK MEE DANK JE.GROETJES ANITA.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten