1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas amandel

Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas amandel

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-01-2010

Ingrediënten 4 personen


125 gram zachte geitenkaas 25 amandelschaafsel
1 el kappertjes
1 el honing peper ca.
12 plakjes rookvlees.



Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas amandel
Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas amandel
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Amandelschaafsel even in een droge koekenpan roosteren en fijnhakken.Meng nu bij de geitenkaas de amandelen, honing, peper en kappertjes. Leg op een stuk plastic de plakjes rookvlees naast elkaar (dakpansgewijs) op het plastic.

Bereidingswijze

Rol nu van het geitenkaasmengsel rolletjes en leg die op het rookvlees. het is nogal veel dus je kan het ook alvast door de midden snijden. Rol nu het rookvlees op tot een rol en doe deze even in het plastic wat er onder zit.Zet het na het snijden even in de koeling

Bron

Internet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top