Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas amandel

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-01-2010
  • Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas amandel

    Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas amandel

    Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas amandel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
125 gram zachte geitenkaas 25 amandelschaafsel
1 el kappertjes
1 el honing peper ca.
12 plakjes rookvlees.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Amandelschaafsel even in een droge koekenpan roosteren en fijnhakken.Meng nu bij de geitenkaas de amandelen, honing, peper en kappertjes. Leg op een stuk plastic de plakjes rookvlees naast elkaar (dakpansgewijs) op het plastic.

Bereidingswijze

Rol nu van het geitenkaasmengsel rolletjes en leg die op het rookvlees. het is nogal veel dus je kan het ook alvast door de midden snijden. Rol nu het rookvlees op tot een rol en doe deze even in het plastic wat er onder zit.Zet het na het snijden even in de koeling

Bron

internet

Laatste reacties

gerbendehamer avatar
gerbendehamer 16-06-2011

Heb ze voor mijn schoonouders als vorogerecht gemaakt, ze waren goed in smaak gevallen. lekker hoor.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten