Rivierkreeften-spaghetti

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-01-2010
  • Rivierkreeften-spaghetti

    Rivierkreeften-spaghetti

    Rivierkreeften-spaghetti

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
120 gr rivierkreeftenvlees
1 el olijfolie
1/2 ui
2 el crème fraîche
spaghetti voor 2
Verse dille
een beetje verse dragon
peper en zout
Flinke scheut droge sherry
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar.
Snipper de halve ui in een koekenpan. Fruit deze in de olijfolie op laag vuur. Als de ui glazig is, giet er dan een flinke scheut sherry bij. Laat goed inkoken! Zodra de sherry wat stroperig wordt, doe je de rivierkreeften erbij. Op rustig vuur roer je de creme fraiche erbij. Vervolgens breng je het geheel op smaak met de kruiden.
Houd wat dille achter voor de garnering.
Proef de saus en breng het op smaak met zout en witte peper.
Giet de spaghetti af en meng deze door de saus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten