Zalmhapjes met vanillecrème

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-01-2010
  • Zalmhapjes met vanillecrème

    Zalmhapjes met vanillecrème

    Zalmhapjes met vanillecrème

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
vanillestokje
verse roomkaas naturel
mayonaise
zalm
forelkaviaar
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap met een scherp mesje het merg eruit. Roer de roomkaas los met de mayonaise en het vanillemerg. Snijd de plakken zalm elk in vieren, zodat 24 plakjes ontstaan. Leg 6 zalmvierkantjes op een serveerschaal, besmeer ze met eenderde van de vanillecrème en dek af met de volgende 6 plakjes. Maak op dezelfde manier nog twee laagjes en dek af met de laatste 6 plakjes zalm. Druk de zalmpetitfours licht aan en strijk met een mes de zijkanten glad. Garneer met forelkaviaar.

Bron

Allerhande 2005

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten