1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. tapado

tapado

Door: tanneke3

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-01-2010

Ingrediënten



tomaat ui paprika schaaldieren en vis, cocos, bakbananen



Ontdek meer:

Voorbereiding

Saus maken en cocos mixen en zeven

Bereidingswijze

Voor saus tomaat, ui en rode paprika, goed fruiten en mixen in een mixer en voeg dan wat thym en laurel toe

pond schone garnalen, 6 krabben, 1 zeeslak in stukken, inktvis in stukken en red snapper apart gebakken, groene en rype bakbanaan in stukken van 2 en een halve cm. .Maak van het cocosvlees een melk in de mixer en zeef en knyp die uit ongeveer 2 liter. Doe in de pan stukjes gemengd groen en rype bkbanaan daarop de garnalen en inktvis en etc en daarop wat saus en zo verder is alles in de pan giet Niet te lang laten koken, bak de vis en serveer op een bord met daarop een gebakken vis.daarop de

Bron

In Guatemala leren bereiden



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tanneke3
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top