1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Champignonsaus

Champignonsaus

Door: planco

  • Nederlands, Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-01-2010

Ingrediënten 4 personen


Champignons
40 gr boter
1 ui
40 gr bloem
4 dl bouillon
1 ei
0,5 dl koffieroom
1 eetlepel witte wijn
Peper en zout


Champignonsaus
Champignonsaus

Heerlijke champignonsaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voeg vervolgens de champignons toe en roer deze erdoor.
Laat de saus ongeveer 10 minuten zachtjes doorkoken.
Klop ondertussen het ei, samen met de koffieroom en de wijn los.
Doe er een beetje van de saus bij en roer het goed door elkaar.
Voeg het mengsel bij de saus en breng de saus eventueel op smaak met wat peper en zout.

Tags, , , , , , , , ,

Bron

Bron:



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top