Champignonsaus

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-01-2010
  • Champignonsaus

    Champignonsaus

    Champignonsaus

  • Champignonsaus

    Champignonsaus

    Champignonsaus

Heerlijke champignonsaus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Champignons
40 gr boter
1 ui
40 gr bloem
4 dl bouillon
1 ei
0,5 dl koffieroom
1 eetlepel witte wijn
Peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voeg vervolgens de champignons toe en roer deze erdoor.
Laat de saus ongeveer 10 minuten zachtjes doorkoken.
Klop ondertussen het ei, samen met de koffieroom en de wijn los.
Doe er een beetje van de saus bij en roer het goed door elkaar.
Voeg het mengsel bij de saus en breng de saus eventueel op smaak met wat peper en zout.

Bron

Bron:

Laatste reacties

Meersmaak avatar
Meersmaak 05-01-2013

En de foto van de champignonsaus komt van http://meersmaak.blogspot.be/ Altijd welkom op Meersmaak!

tisjken1 avatar
tisjken1 15-01-2010

Eindelijk eens een ander recept voor champignonsaus,ben een beetje beu om altijd dezelfde te moeten maken,dank Dirk groetjes Anita

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten