Andijviestamppot met cashewnoten

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 13-01-2010
  • Andijviestamppot met cashewnoten

    Andijviestamppot met cashewnoten

    Andijviestamppot met cashewnoten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg kruimige aardappelen, geschild en in blokjes
3 el olie
2 uien, in partjes
1 el kerriepoeder
1 grote appel, geschild en in blokjes
150 ml melk
600 gr andijvie, in brede repen
100 gr cashewnoten
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 532,00 kcal
Koolhydraten 64,86 g
Eiwitten 14,53 g
Vetten 21,36 g

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Verwarm de olie in een wok en roerbak de uien met de kerriepoeder beetgaar. Bak de appelblokjes 2 minuten mee. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Roer ze met de melk, zout en peper tot een mooie puree. Schep het appelmengsel en de andijvie erdoor en warm de stamppot al omscheppend door tot de andijvie begint te slinken.
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan Bruin.
Serveer de andijviestammpot in diepe borden en strooi de cashewnoten erover.

Bron

Dekamarkt

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten