Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Fusion keuken
  5. Discololly van vis

Discololly van vis

Door: jokevd1

  • Fusion Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-01-2010

Ingrediënten 4 personen


100 gram heilbot of zeeduivel of zeewolf in 4 gelijke blokjes.
Japanse mayonaise met wasabi of 100 ml mayonaise vermengt met 1/4 tl wasabipasta (meer wasabi mag ook, als je van pit houdt)
250 gram gekleurde ongebakken kroepoek (toko)
1 zakje mix voor tempura


Verder heb je nodig


Frituurpan, keukenmachine


Leuk als amuse of borrelhapje.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de frituurolie tot 190 graden. Maal de kroepoek fijn in de Keukenmachine. (Vul amuse glaasjes met grof zeezout)

Bereidingswijze

Bestrooi de blokjes vis met peper en zout. Maak het tempurabeslag volgens de gebruiksaanwijzing. Wentel de blokjes vis door het tempurabeslag en vervolgens door het kroepoekkruim. Frituur de blokjes kort. Steek ze op een korte satéprikker en zet ze eventueel rechtop in de amuseglaasjes. Serveer er de wasabimayonaise bij.

Bron

Delicious



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jokevd1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top