Tapenade van truffel en eekhoorntjesbrood.

  • Italiaans, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-01-2010
  • Tapenade van truffel en eekhoorntjesbrood.

    Tapenade van truffel en eekhoorntjesbrood.

    Tapenade van truffel en eekhoorntjesbrood.

Truffels …. Wat een luxe. Voor truffels mag je me echt elk moment van de dag voor storen. Het is jammer dat het zo prijzig is.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
¼ truffel, geschaafd of truffelpuree
200 gr eekhoorntjesbrood
Klontje boter
100 gr zwarte olijven
1 el truffelolie
1 el olijfolie
100 gr pijnboompitjes.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak het eekhoorntjesbrood even in de boter en meng het dan met de rest van de ingrediënten. Maak alles fijn. U heeft nu een heerlijke tapenade. Lekker met Italiaans brood of over pasta.

Bron

??

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten